vereniging directe verkoop nederland

Voorwaarden opgesteld samen met de Consumentenbond

De VDV heeft samen met de Consumentenbond Algemene Voorwaarden (de zogenaamde kleine lettertjes) opgesteld die van toepassing zijn op alle (koop)overeenkomsten die u als consument sluit met een business partner (verkoper) van een bedrijf dat lid is van de VDV. Deze voorwaarden staan ook altijd op de achterkant van de overeenkomst. Ook de Consumentenbond meent dat de VDV eerlijke handel propageert en oog heeft voor uw belang als consument.

VDV aangesloten bij Stichting Geschillencommissie

Mocht u als consument ooit onverhoopt een klacht hebben die niet naar tevredenheid is opgelost door de business partner of het achterliggende bedrijf waar u zaken mee deed? Dan kunt u zich wenden tot de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken. Ook daar neemt De Consumentenbond en de VDV aan deel.

Terug naar boven

Nieuws

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn voortaan herkenbaar aan het speciale logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder Leden VDV herkenbaar

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl