vereniging directe verkoop nederland

Wat doen wij?

De VDV biedt algemene en objectieve informatie over de directe verkoopbranche in Nederland. Door middel van o.a. deze site willen wij consumenten en business partners  een transparant beeld van de sector geven. Daarnaast creëren wij door het opstellen van strikte gedragsregels een professioneel kader voor de bij ons aangesloten organisaties.

Het VDV-lidmaatschap

Onze leden zijn verplicht zich aan strenge gedragsregels en voorwaarden te houden. Onze leden tekenen hier ieder jaar opnieuw voor. Zo zijn consumenten en business partners verzekerd van professionele en betrouwbare dienstverlening, conform de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Je herkent aangesloten organisaties aan het speciale VDV-logo.

Terug naar boven

Nieuws

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn voortaan herkenbaar aan het speciale logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder Leden VDV herkenbaar

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl