vereniging directe verkoop nederland

Wie zijn wij?

De Vereniging Directe Verkoop Nederland is de branchevereniging van organisaties die in Nederland hun producten en diensten via directe verkoop aanbieden. Bij directe verkoop worden producten persoonlijk en in de thuisomgeving verkocht aan consumenten door mensen die zelf ervaring met de producten hebben Kortom, het leuke van winkelen maar dan met persoonlijk advies en gezellig thuis.

Voor wie zijn wij er?

Wij behartigen al bijna 45 jaar lang de belangen van consumenten, mensen (business partners) die in deze sector werkzaam zijn en de bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Dus of je nu een product via directe verkoop hebt gekocht, of zelf actief wilt worden in directe verkoop: de VDV staat voor je klaar met informatie, advies en ondersteuning.

Bestuur

De VDV kiest uit haar leden een bestuur. In dit bestuur zit ook een onafhankelijke secretaris die tevens het eerste aanspreekpunt voor de vereniging is. Het bestuur neemt een voortrekkersrol als het gaat om het vergroten van de bekendheid van de sector Directe Verkoop.

 

 

Terug naar boven

Nieuws

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn voortaan herkenbaar aan het speciale logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder Leden VDV herkenbaar

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl