vereniging directe verkoop nederland

Isagenix

 

Isagenix 
Marcel van Tielraden
Tel:  0800 023 4002
Email:Marcel.vantielraden@isagenixcorp.com
Website: www.isagenix.com

Neem contact op

Isagenix, opgericht in 2002, is een wereldwijd gezondheids- en wellnessbedrijf dat innovatieve voedingsproducten en supplementen innoveert, formuleert en produceert. Het zijn door de wetenschap gesteunde product oplossingen voor gewichtsbeheersing en energie & prestaties die hebben bijgedragen aan het verkrijgen van meer dan 550.000 klanten in 17 landen, verspreid over de hele wereld; verbonden door de visie van Isagenix om de gezondheid van de wereld positief te beïnvloeden, en vrije mensen financiële ondersteuning te bieden.

 

 

 

 


Deze visie vormt de kern van Isagenix en in het bijzonder voor medeoprichters Jim en Kathy Coover, die meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring hebben in de directe verkoop en actief betrokken zijn bij de bedrijfsactiviteiten, samen met hun zoon Erik. Vandaag staat Isagenix op de 26ste plaats (op basis van omzet) bij directe-verkoop bedrijven wereldwijd en in slechts 16 jaar heeft het een cumulatieve omzet van meer dan $ 6 miljard behaald. In 2018 willen we voor het eerst meer dan 1 miljard jaaromzet overschrijden.

 

 

 

 

Terug naar boven

Nieuws

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl