vereniging directe verkoop nederland

Jafra

Postbus 2197
6802 CD  Amsterdam
t 020 7082820
f 020 7082821
www.jafra.nl

 

Concept en bedrijfshistorie

"Wij willen vrouwen enthousiast maken”. Met dit bedrijfsmotto kan zowel het principe als de prestaties van Jafra Cosmetics kernachtig worden samengevat.
Het bedrijf werd in 1956 opgericht door Jan en Frank Day in Malibu/Californi‘. Ze baseerden hun ondernemingsfilosofie op twee pijlers: enerzijds de overtuiging dat het kopen van hoogwaardige, werkzame cosmeticaproducten een zaak van vertrouwen is en in een hele persoonlijke sfeer zou moeten plaatsvinden. Anderzijds de wens om vrouwen overal ter wereld de kans te bieden op een flexibele, zelfstandige job, waardoor ze op zowel persoonlijk, economisch als beroepsmatig terrein een grote mate van vrijheid zouden krijgen. Dit doel werd het beste bereikt door de producten te verkopen volgens het systeem van directe verkoop via workshops aan huis. Daarmee was de Jafra Consulente geboren. Het concept was vanaf het allereerste begin zeer succesvol en intussen zijn meer dan 430.000 Consulentes in 25 landen actief, die alleen al in het jaar 2005 wereldwijd een omzet van bijna 400 miljoen Euro (ca. 500 miljoen US dollar) realiseerden. Sinds mei 2004 behoort Jafra tot de Vorwerk Ondernemingsgroep.

Productomschrijving

Revolutionaire gezichtsverzorging
SkincareDe Jafra cosmeticaproducten be•nvloeden zichtbaar de gezondheid en het aanzien van de huid. De producten worden systematisch afgestemd op het individuele vocht- en vetgehalte van de huid. Het resultaat is perfecte schoonheid door flexible verzorging. Klinisch en dermatologisch op allergie‘n en huidirritaties getest, is de Jafra huidverzorging precies datgene wat de huid nodig heeft, nu en in de toekomst!

Royal Jelly Lift Concentrate
Royal JellyRoyal Jelly is een echt geschenk van de natuur - en bij Jafra zelfs puur natuur en dus heel kostbaar. De Royal Jelly Lift Concentrate levert Royal Jelly in de meest intensieve en meest werkzame vorm met behulp van een nieuwe, revolutionaire liposomen technologie, diep in het epidermis. Het resultaat: een stralende, gladde huid.

 

 

Terug naar boven

Nieuws

Significante groei ‘Directe verkoop branche Nederland’ in 2020 (juli 2021)

2020 was een bijzonder jaar, waarbij sommige branches zwaar getroffen zijn. Hoe verging het de directe verkoop branche in een periode waarin persoonlijk contact zwaar werd beperkt? En wat zijn de verwachtingen naar de toekomst ?

lees verder

Ondernemers aan het woord (februari 2021)

Enkele Business partners vertellen individueel over hun ondernemerschap in directe verkoop. Klik op een van links en bekijk de betreffende video.

lees verder

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

VDV wint Europese Seldia Award 2016

Brussel, 5 oktober 2016, "Best Direct Selling Association 2016" voor VDV

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl