vereniging directe verkoop nederland

José Bakker MLM Training & Coaching 

Vondervoortsweg 7
8105 SK  Luttenberg

Telefoon: 06 22516914
E-mail: j.bakker@bakker-mlm.com
Website: www.bakker-mlm.com

 

 

 

José Bakker

1963 geboren te IJsselstein

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de medische sector, ben ik vanaf mijn 26e jaar als zelfstandig ondernemer gaan werken bij een Amerikaanse multinational. Daar heb ik al mijn ervaring opgedaan als ondernemer en heb ik leiding gegeven aan alle niveaus op het gebied van marketing, sales en logistiek binnen het bedrijf.

 12 Jaar geleden heb ik mij aangesloten bij de organisatie van Sales Improvement Group. Tot 1 mei 2019 heb ik met veel plezier gewerkt bij diverse 'Business to Business' bedrijven, retail bedrijven en multi level marketing bedrijven als senior salesmanagement trainer en coach.

Inmiddels werk ik nu vanuit mijn eigen bedrijf als netwerkmarketing trainer, coach en sales manager bij mijn klanten. Hier ligt mijn grote passie.

Mijn expertise ligt vooral op het vlak van leiderschapstrainingen voor groepen, train de trainer trajecten voor netwerkmarketing en management coaching.

Helpen ontwikkelen van je mensen betekent groei in je organisatie !

Wat is iemands achtergrond en wat betekent werken voor een netwerkmarketingbedrijf voor hem of haar?

Kennis en kunde ontwikkelen in relaties opbouwen, leiding geven en de adviserende rol naar de klant is binnen de eigen onderneming een must. Zelfstandig ondernemen in netwerkmarketing en ontwikkelen in de business kan een grote uitdaging zijn. Wanneer je hierin niet slaagt is dat absoluut een belemmering om te kunnen groeien.

Elk mens is uniek.
Wat is iemands karakter profiel, welke persoonskenmerken en vaardigheden heeft iemand? Hoe gedraagt hij/zij zich?
Onzekerheid en niet durven doen liggen op de loer.

Welke beslissingen moet ik nemen ?
Wat wil ik, kan ik het en hoe pak ik dat dan aan ?

Het is een heel persoonlijk verhaal om daadwerkelijk aan de slag te gaan en te willen leren hoe je jezelf wil en kan ontwikkelen binnen de business.

 

Terug naar boven

Nieuws

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl