vereniging directe verkoop nederland

The Juice Plus+ Company Ltd.

1 Grenfell Road
Maidenhead
Berkshire
SL9 1HN
United Kingdom
0900 2021 787
customerservicenlbel@nsamilan.com
www,juiceplus.com

 

 

The Juice PLUS+ Company, de maker van Juice PLUS+®, is een particuliere onderneming met hoofdkantoor in Memphis, de Verenigde Staten. The Juice PLUS+ Company werd in 1970 opgericht door de huidige president Jay Martin en heeft zich geleidelijk ontwikkeld van een "Person-to-Person"-marketingmodel tot de unieke Juice PLUS+®-Persoonlijke Franchise van vandaag. Onder leiding van Jay Martin is The Juice PLUS+ Company uitgegroeid van een klein bedrijf met directe verkoop tot een zeer winstgevende onderneming die in meer dan 20 landen actief is.

The Juice PLUS+ Company werd opgericht in 1986 en biedt operationele ondersteuning voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België, Italië en Spanje. Het kantoor is gevestigd aan de rand van Milaan in het Centro Direzionale Colleoni, Agrate Brianza. Shay O'Brien Jnr is de Managing Director & Master Distributor voor deze zes markten. Shay is sinds 1989 bij The Juice PLUS+ Company actief en heeft zich tot een van de meest succesvolle Persoonlijke Franchisenemers wereldwijd ontwikkeld. Professioneel gezien kan hij niet alleen terugvallen op zijn uitgebreide ervaring en marktkennis, maar ook op de managementfuncties die hij in het bedrijf vervulde.

Vandaag de dag - bijna 40 jaar en meer dan zeven miljard dollar later - loopt The Juice PLUS+ Company niet alleen voorop in de directe verkoop, maar staat het bedrijf ook in de voorhoede van de gezondheid- en wellnessmarkt.

Shay O'BrienThe Juice PLUS+ Company blijft werken aan de verbetering van de Juice PLUS+® -producten die gebaseerd zijn op 26 verschillende soorten groenten, fruit en bessen van de best beschikbare kwaliteit. De producten worden bovendien geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Maar de allerbelangrijkste factor die Juice PLUS+® onderscheidt van andere voedingssupplementen is het uitgebreide en nog steeds groeiende klinische onderzoek dat naar het product wordt verricht. Twintig onafhankelijke klinische studies hebben de biobeschikbaarheid en de positieve effecten op het lichaam aangetoond. Deze onderzoeken werden gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften en op dit moment vinden er nog talloze onderzoeken plaats.

Terug naar boven

Nieuws

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn voortaan herkenbaar aan het speciale logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder Leden VDV herkenbaar

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl