vereniging directe verkoop nederland

Partylite GmbH

Heinrich-Fuchs-Strasse 96
69126  Heidelberg
Duitsland
0049 6221 3136 192
info@germany.partylite.com
www.partylite.nl

 

PartyLite is ´s werelds grootste directe verkoper van kwaliteitskaarsen en interieuraccessoires. De kaarsen en interieuraccessoires vullen elkaar perfect aan en zijn alles wat nodig is om een bijzondere sfeer in uw huis te creëren. PartyLite gebruikt de fijnste materialen in haar exclusieve en mooie producten. Elk product wordt uitgebreid getest in onze laboratoria om de kwaliteit te waarborgen waarvoor we bekend zijn.

Wij bieden onze consulenten een meer dan uitstekend inkomstenplan, uitgebreide training, ondersteuning en geschenken als hulp bij het bouwen van een eigen business. We zijn er zeer trots op te kunnen zeggen dat dit de basis is van onze reputatie wereldwijd.

PartlyLite is een onderdeel van de Amerikaanse onderneming PartyLite Gifts Inc. waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Plymouth, Massachussetts, USA. Als 100% dochter van het beursgenoteerde Blyth Inc. behoort PartyLite tot een van de grootste en wereldwijd leidende kaarsenproducenten in de wereld.

Terug naar boven

Nieuws

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn voortaan herkenbaar aan het speciale logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder Leden VDV herkenbaar

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl