image
image2

Mylene Logo

Bedrijfsnaam/Company name:
Mylène

Bezoekadres/Visiting address:
Liersesteenweg 203, 2220 Heist-op-den-Berg, België

Postadres/Postal address:
Liersesteenweg 203, 2220 Heist-op-den-Berg, België

Contactpersoon/Contact:
Yvette Swinckels
Tel.: 06 13202460
Fax: +32 15 24 24 26
Email: y.swinckels@mylene.eu

www.mylene.eu

Mylene

 

Mylène

MyleneHet oorspronkelijk Belgische bedrijf Mylène verkoopt al sinds 45 jaar kwaliteitsproducten in de categorie Cosmetics, City & Homewear en Home & Interieur. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de Belgische marktleider in de directe verkoop. Via de zeer gewaardeerde Mylène home parties in vijf Europese landen waaronder een groot aandeel in Nederland verkopen de consulenten de kwaliteitsproducten van Mylène.

KWALITEIT

De Mylène homeparties bieden klanten de voordelen van een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding van de geweldige producten, een persoonlijk advies en bijzondere geschenken voor de gastvrouw. In het hoofdkantoor te Heist-op-den-Berg werkt een groot team van medewerkers aan de service richting onze klanten en richting de 3.500 enthousiaste consulenten.

MADE IN BELGIUM

De Mylène producten worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen laboratorium/fabriek en dragen dus trots het label ‘made in Belgium’. Ze worden verkocht op de leerzame, gezellige home parties in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Daarvoor kan Mylène rekenen op zo’n 3.500 professioneel opgeleide consulenten die zijn opgeleid aan de ‘Mylène Academy’ zodat zij de klant van het juiste en waardevolle advies kunnen voorzien.