vereniging directe verkoop nederland

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’. Daarom treft de situatie rond COVID-19 ons allen, niet alleen in het dagelijks leven, maar ook in de dagelijkse werkzaamheden met elkaar. Echter, hoezeer wij de huidige omstandigheden ook betreuren, de branche directe verkoop heeft zich in de afgelopen decennia bewezen als volwaardig en veerkrachtige branche in elk economisch tijdperk.  Ook nu zullen de Business partners denken in oplossingen om hun klanten te bedienen en elkaar te helpen onder de snel veranderde economische omstandigheden.

De ondernemende spirit van onze business partners en veerkrachtige houding van de bedrijven, zorgen dat zij zich snel aanpassen aan de gewijzigde omstandigheden en vormt deze crisis een basis voor een versnelde omstelling naar online communicatie en business. De VDV gaat als brancheorganisatie mee met deze beweging. Daarbij is het beschermen van de gezondheid van zowel consumenten als mensen die in de sector werken, een topprioriteit voor al onze VDV-leden. Wij wensen onze leden en hun Business partners sterkte met de voortzetting van hun contacten, wetende dat het snelle aanpassingsvermogen van huidige en nieuwe Business partners én de aangesloten bedrijven de sector een veelbelovende toekomst biedt.

 

Terug naar boven

Nieuws

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl