vereniging directe verkoop nederland

Aan de slag in directe verkoop

Werken als business partner.


Werken in de directe verkoop als onafhankelijke business partner biedt je onder meer de volgende voordelen:

  • Flexibel/parttime werken – je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt en wanneer je werkt. Directe verkoop is daarom bij uitstek geschikt voor mensen die parttime willen werken en die daarnaast nog andere activiteiten of verplichtingen hebben.

  • Geen maximum aan inkomsten – Je bepaalt zelf hoeveel je werkt, dus ook hoeveel je verdient. Je activiteiten en je doorzettingsvermogen bepalen je succes en daar zit geen bovengrens aan.

  • Geen verschil in beloning mannen en vrouwen  - Directe verkoop is bij uitstek een branche waarin er qua beloning geen enkel verschil wordt gemaakt tussen mannen en vrouwen. Wel zo rechtvaardig vinden wij.

  • Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling – Voor de meeste mensen is directe verkoop een nieuwe activiteit. Omdat je zelf initiatieven moet nemen, leer je veel nieuwe vaardigheden en ontdek je misschien wel verborgen talenten bij jezelf. Daarnaast bieden de meeste directe verkooporganisaties opleidingsmogelijkheden en trainingen, waardoor je je nog verder kunt ontwikkelen.

  • Persoonlijk contact met je klanten – Werk je graag met mensen en kom je goed tot je recht wanneer je één op één contact met klanten hebt? Dan is de kans groot dat een rol als business partner je op het lijf is geschreven.

  • Samenwerken in een team - In plaats van zelf heel veel klanten te bedienen, zoek je binnen directe verkoop naar mensen zoals jij, die allemaal een klein aantal klanten bedienen. Zo ontstaat er een team met de meest ervaren business partner als teamleider. Succes ontstaat door goede begeleiding en samenwerking in een team. Ben jij een team player die goed kan samenwerken en graag anderen vooruit helpt? Ook dan is een rol als business partner je op het lijf geschreven.
Terug naar boven

Nieuws

Video - Facts & Figures (augustus 2022)

Ondernemen, iets voor jou ? De feiten vertellen meer .... Bekijk de Facts & Figures video

lees verder

Video - Wat is directe verkoop ? (maart 2022)

Directe verkoop in Nederland, Direct selling in Engelstalige landen, Vente directe in Franstalige landen. Het bestaat wereldwijd al decennia lang. Maar wat betekent directe verkoop ? Bekijk deze video

lees verder

Significante groei ‘Directe verkoop branche Nederland’ in 2020 (juli 2021)

2020 was een bijzonder jaar, waarbij sommige branches zwaar getroffen zijn. Hoe verging het de directe verkoop branche in een periode waarin persoonlijk contact zwaar werd beperkt? En wat zijn de verwachtingen naar de toekomst ?

lees verder

Ondernemers aan het woord (februari 2021)

Enkele Business partners vertellen individueel over hun ondernemerschap in directe verkoop. Klik op een van links en bekijk de betreffende video.

lees verder

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

VDV wint Europese Seldia Award 2016

Brussel, 5 oktober 2016, "Best Direct Selling Association 2016" voor VDV

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl