vereniging directe verkoop nederland

Heeft u een klacht?

Heeft u een klacht over een product, dienst of dienstverlening van een organisatie die zich bezighoudt met directe verkoop (zowel leden als niet-leden van de Vereniging Directe Verkoop), dan kunt u dat natuurlijk direct met het betreffende bedrijf opnemen. U kunt echter ook uw klacht direct met het onderstaande formulier kenbaar maken bij het betreffende bedrijf.

Om uw klacht in behandeling te kunnen nemen, is het noodzakelijk dat u het formulier zo volledig mogelijk invult. Zodra u op 'verzenden' klikt, wordt het formulier doorgestuurd naar de betrokken organisatie. U ontvangt een verzendbevestiging per e-mail.

Het betreffende bedrijf, mits lid van de Vereniging Directe Verkoop zal vervolgens uw klacht in behandeling nemen en binnen een week op uw bericht reageren. Indien u niet tijdig een reactie ontvangt, kunt u dit melden via vdv@directeverkoop.nl.

Een overzicht van onze leden, inclusief contactgegevens, vindt u hier.

Betreft uw klacht een bedrijf dat geen lid is van de Vereniging Directe Verkoop, dan sturen wij uw klacht door naar het betreffende bedrijf of u krijgt een reactie van de Vereniging Directe Verkoop.

De door u verstrekte gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. 

Klachtenformulier Vereniging Directe Verkoop

Indien uw klacht betrekking heeft op een bedrijf dat is aangesloten bij de Vereniging Directe Verkoop kunt u hieronder "Lid Vereniging Directe Verkoop" de betreffende bedrijfsnaam selecteren. Is het bedrijf waarop uw klacht betrekking heeft geen lid is van de Vereniging Directe Verkoop, dan dient u bij "Geen lid Vereniging Directe Verkoop" de bedrijfsnaam en het e-mailadres of de website van het betreffende bedrijf in te vullen.

Terug naar boven

Nieuws

IPSOS Direct Sellers Survey 2023 (juli/augustus 2023)

Onderdeel 'Tevredenheid Business partners'

lees verder

Video - Facts & Figures (augustus 2022)

Ondernemen, iets voor jou ? De feiten vertellen meer .... Bekijk de Facts & Figures video

lees verder

Video - Wat is directe verkoop ? (maart 2022)

Directe verkoop in Nederland, Direct selling in Engelstalige landen, Vente directe in Franstalige landen. Het bestaat wereldwijd al decennia lang. Maar wat betekent directe verkoop ? Bekijk deze video

lees verder

Significante groei ‘Directe verkoop branche Nederland’ in 2020 (juli 2021)

2020 was een bijzonder jaar, waarbij sommige branches zwaar getroffen zijn. Hoe verging het de directe verkoop branche in een periode waarin persoonlijk contact zwaar werd beperkt? En wat zijn de verwachtingen naar de toekomst ?

lees verder

Ondernemers aan het woord (februari 2021)

Enkele Business partners vertellen individueel over hun ondernemerschap in directe verkoop. Klik op een van links en bekijk de betreffende video.

lees verder

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

VDV wint Europese Seldia Award 2016

Brussel, 5 oktober 2016, "Best Direct Selling Association 2016" voor VDV

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl