vereniging directe verkoop nederland

Amway

Amway

Celsiusweg 18
5928 PR  Venlo
T: 020 2035382

www.amway.nl
www.amwayglobal.com

 

Amway werd opgericht in 1959 en is één van de grootste en meest succesvolle directe verkoop bedrijven ter wereld met een wereldomzet van 10,8 miljard US$ in 2014. Wij zijn wereldwijd actief in meer dan 100 landen en sinds 1978 gevestigd in Nederland. Meer dan 3 miljoen mensen hebben hun eigen Amway business en verkopen meer dan 400 Amway producten op het gebied van Beauty, Health en Home met 100% tevredenheidsgarantie via ons aantrekkelijke Sales & Marketing Plan. Ons merk NUTRILITE™ is wereldwijd het best verkochte merk in de sector vitaminen en voedingssupplementen* en ons merk ARTISTRY™ behoort tot de vijf meest verkochte premium huidverzorgingsmerken ter wereld*.

Kies voor uzelf, kies voor Amway en start uw Amway business

Uw eigen Amway business starten, exclusieve producten aanbieden van hoge kwaliteit en u heeft toegang tot het meest uitgebreide productassortiment in de directe verkoop ter wereld, ondersteund door meer dan 55 jaar ervaring! Aan u de keus: Wilt u extra inkomsten verdienen naast uw werk, of wilt u dat het uw belangrijkste vorm van inkomen vormt? U werkt zelfstandig, maar u bent niet alleen. U bepaalt zelf uw doelen en wij helpen u deze te bereiken.

Amway is toegewijd in het trainen van haar Amway Business Owners (ABO's) en investeert aanzienlijk in het ondersteunen en helpen van ABO's om een succesvolle business te ontwikkelen. Zo kunt u via de Amway Academy online professionele trainingen volgen, waar en wanneer het u uitkomt. We zijn trots op ons streven naar bedrijfskwaliteit, onze samenwerking met ABO's, onze aandacht voor mensen en hun omgeving en onze zorg voor het milieu, omdat we ernaar streven te doen wat juist is, en niet zomaar te doen wat "werkt".

 Amway

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is altijd een belangrijk onderdeel geweest van onze filosofie. Amway, ABO’s en werknemers promoten ondernemerschap, steunen de strijd tegen wereldwijde ondervoeding bij kinderen en helpen kinderen via de Amway One-by-One Campagne.

Meer informatie over de producten of het starten van een Amway Business?

Kijk op www.amway.nl of bel naar ons Contact Center: 020-2035382. 

Er zijn in Nederland al meer dan 7.000 ABO's die u met succes voorgegaan zijn!

* Bron: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims.

 

Terug naar boven

Nieuws

IPSOS Direct Sellers Survey 2023 (juli/augustus 2023)

Onderdeel 'Tevredenheid Business partners'

lees verder

Video - Facts & Figures (augustus 2022)

Ondernemen, iets voor jou ? De feiten vertellen meer .... Bekijk de Facts & Figures video

lees verder

Video - Wat is directe verkoop ? (maart 2022)

Directe verkoop in Nederland, Direct selling in Engelstalige landen, Vente directe in Franstalige landen. Het bestaat wereldwijd al decennia lang. Maar wat betekent directe verkoop ? Bekijk deze video

lees verder

Significante groei ‘Directe verkoop branche Nederland’ in 2020 (juli 2021)

2020 was een bijzonder jaar, waarbij sommige branches zwaar getroffen zijn. Hoe verging het de directe verkoop branche in een periode waarin persoonlijk contact zwaar werd beperkt? En wat zijn de verwachtingen naar de toekomst ?

lees verder

Ondernemers aan het woord (februari 2021)

Enkele Business partners vertellen individueel over hun ondernemerschap in directe verkoop. Klik op een van links en bekijk de betreffende video.

lees verder

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

VDV wint Europese Seldia Award 2016

Brussel, 5 oktober 2016, "Best Direct Selling Association 2016" voor VDV

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl