vereniging directe verkoop nederland

DPD Nederland bv

DPD

Pakket Onderweg 1
5688 HB Oirschot 
(Hoofdkantoor)
T: 085 0022222
www.dpd.nl

 

DPD

Elke dag bereiken maar liefst 3,3 miljoen pakketten via DPD hun eindbestemming, zowel bij consumenten als bij bedrijven. Om dit te kunnen realiseren beschikken wij over het meest sterke internationale netwerk over de weg. Dit brengt ons tot in de verste uithoeken van de wereld. Bij DPD zien wij niet Nederland, maar Europa als onze thuishaven. Wij bedienen jaarlijks zo’n 300.000 klanten met 18.000 voertuigen vanuit ongeveer 800 depots. In Nederland kunnen onze klanten rekenen op 1.000 medewerkers die vanuit negen depots in Amsterdam, Best, Etten-Leur, Joure, Meppel, Rijssen, Rotterdam, Tynaarlo en Veenendaal de beste service nastreven.

DPD 

Lokaal en internationaal

Onze klanten staan centraal, altijd en overal. Alle landen in ons DPD-netwerk ondernemen op hun eigen manier: de manier die het beste past bij die lokale markt. Al deze lokale spelers zijn verbonden in een organisatie die zich kenmerkt door een hecht internationaal netwerk. Dit maakt ons sterk en geeft ons de mogelijkheid wereldwijd de beste service en kwaliteit te bieden.

Onze verantwoordelijkheid tegenover het milieu

Bij DPD nemen we onze verantwoordelijkheid om het milieu zo min mogelijk te belasten. Wij streven er daarom naar om de nadelige effecten van de bedrijfsvoering op het milieu te reduceren of zelfs te voorkomen. We zien CO2-reductie niet alleen als uitdaging. Voor ons is het een kans om ons te onderscheiden van andere pakketvervoerders.

 

Terug naar boven

Nieuws

IPSOS Direct Sellers Survey 2023 (juli/augustus 2023)

Onderdeel 'Tevredenheid Business partners'

lees verder

Video - Facts & Figures (augustus 2022)

Ondernemen, iets voor jou ? De feiten vertellen meer .... Bekijk de Facts & Figures video

lees verder

Video - Wat is directe verkoop ? (maart 2022)

Directe verkoop in Nederland, Direct selling in Engelstalige landen, Vente directe in Franstalige landen. Het bestaat wereldwijd al decennia lang. Maar wat betekent directe verkoop ? Bekijk deze video

lees verder

Significante groei ‘Directe verkoop branche Nederland’ in 2020 (juli 2021)

2020 was een bijzonder jaar, waarbij sommige branches zwaar getroffen zijn. Hoe verging het de directe verkoop branche in een periode waarin persoonlijk contact zwaar werd beperkt? En wat zijn de verwachtingen naar de toekomst ?

lees verder

Ondernemers aan het woord (februari 2021)

Enkele Business partners vertellen individueel over hun ondernemerschap in directe verkoop. Klik op een van links en bekijk de betreffende video.

lees verder

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

VDV wint Europese Seldia Award 2016

Brussel, 5 oktober 2016, "Best Direct Selling Association 2016" voor VDV

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl