vereniging directe verkoop nederland

Forever Living Products

 

Gerrit van der Veenlaan 16
3743 DN  Baarn
T 035 5280300

info@foreverliving.nl
www.foreverliving.com

 

Forever Living Products is wereldmarktleider in hoogwaardige aloë vera en bijenproducten en één van de meest toonaangevende netwerkmarketing bedrijven. Het bedrijf is opgericht in 1978 door Rex Maughan en opereert als private onderneming vanuit het Amerikaanse hoofdkantoor met groot en groeiend succes in meer dan 158 landen, met een jaaromzet van meer dan 2,5 miljard dollar. Wereldwijd zijn enkele miljoenen zelfstandige Business Owners actief met het genereren van bekendheid voor onze producten en de daarmee verbonden inkomensmogelijkheden. Ook in de Benelux zijn honderden mensen actief en worden daarbij ondersteund door het Benelux hoofdkantoor in Baarn (NL).

Op zoek naar een gezondere levensstijl of een inkomstenmogelijkheid ?

Consumenten kunnen bij ons netwerk van Forever Business Owners terecht voor onze hoogwaardige Health en Beauty producten. De heilzame werking van aloë vera is al eeuwenlang bekend en mist ook vandaag de dag zijn uitwerking niet. Ambitieuze mensen die enthousiast zijn over ons concept en onze producten kunnen als FBO een (extra) inkomstenbron opbouwen bij Forever. Dankzij een in de praktijk bewezen concept bieden wij hen concrete mogelijkheden voor een gezonder leven met minder stress, een hoger inkomen en flexibele werktijden. Bovendien bieden wij een uitgekiend ondersteuningsprogramma om de juiste vaardigheden te ontwikkelen om snel de eerste successen te boeken.

Actief werken aan een betere maatschappij.

Van plantage tot levering van het product aan de consument; Forever heeft alles in eigen hand. Daardoor kunnen wij zowel de product kwaliteit als het sociaal verantwoord en milieubewust ondernemen garanderen. Onze eigen charitatieve instelling Forever Giving maakt zich sterk om een verschil te maken door geld, scholing en middelen beschikbaar te stellen voor de bestrijding van armoede, honger en het gebrek aan medische diensten voor kinderen waar ook ter wereld.

Terug naar boven

Nieuws

IPSOS Direct Sellers Survey 2023 (juli/augustus 2023)

Onderdeel 'Tevredenheid Business partners'

lees verder

Video - Facts & Figures (augustus 2022)

Ondernemen, iets voor jou ? De feiten vertellen meer .... Bekijk de Facts & Figures video

lees verder

Video - Wat is directe verkoop ? (maart 2022)

Directe verkoop in Nederland, Direct selling in Engelstalige landen, Vente directe in Franstalige landen. Het bestaat wereldwijd al decennia lang. Maar wat betekent directe verkoop ? Bekijk deze video

lees verder

Significante groei ‘Directe verkoop branche Nederland’ in 2020 (juli 2021)

2020 was een bijzonder jaar, waarbij sommige branches zwaar getroffen zijn. Hoe verging het de directe verkoop branche in een periode waarin persoonlijk contact zwaar werd beperkt? En wat zijn de verwachtingen naar de toekomst ?

lees verder

Ondernemers aan het woord (februari 2021)

Enkele Business partners vertellen individueel over hun ondernemerschap in directe verkoop. Klik op een van links en bekijk de betreffende video.

lees verder

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

VDV wint Europese Seldia Award 2016

Brussel, 5 oktober 2016, "Best Direct Selling Association 2016" voor VDV

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl