vereniging directe verkoop nederland

Herbalife Nutrition

Papendorpseweg 95
3528 BJ  Utrecht
030 2480105

www.herbalife.nl
www.herbalife.com

 

Herbalife Nutrition is een internationale producent van gewichtbeheersings- producten, fitness- & sportproducten, voedingssupplementen en uiterlijke verzorgingsproducten. Het bedrijf is opgericht in 1980 en met een omzet van US$ 7 miljard in 2015, wordt Herbalife Nutrition tot één van de grootste directe verkoopbedrijven gerekend. Herbalife is genoteerd aan de NY Stock Exchange (NYSE HLF) en verkoopt producten in 94 landen via een netwerk van onafhankelijke Members.

De kracht van Herbalife Nutrition is de persoonlijke begeleiding van haar members in combinatie met de producten. Samen met de klant wordt er een persoonlijk programma opgesteld op basis van eetpatroon, levensstijl en doelen. De fenomenale groei van Herbalife Nutrition kan toegeschreven worden aan de kwaliteit van haar producten evenals aan haar compensatieplan. Daarnaast is Herbalife's Internationale Voedingsadviesraad de drijvende kracht achter succesvolle innovaties. Dit team van wetenschappers begeleidt de ontwikkeling van de Herbalife Nutrition producten door middel van onderzoeken en producttests, zodat de kwaliteit voldoet aan hoge eisen

Herbalife Nutrition in Nederland

Venray: Herbalife Nutrition is in Nederland actief sinds 1 mei 1993. In oktober 1998 werd het Europese logistieke centrum in het Noordlimburgse Venray officieel geopend. Vanuit Venray gaan producten rechtstreeks naar Members in 13 landen binnen Europa. Tevens vinden bulkleveringen plaats naar alle Herbalife Nutrition vestigingen in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika, alsook naar een 40-tal bestemmingen buiten deze regio.

Utrecht: Op 12 mei 2006 werd het kantoor in Utrecht officieel geopend als aanvulling op het Europese logistieke centrum in Venray. Het pand in Utrecht beschikt over een telefonisch servicecenter, vergaderruimtes, een sales & marketing-, een IT- en een ethiek afdeling voor de markten Nederland, België en Malta.

Activiteiten

Herbalife Nutrition is de officiële voedingssponsor van verschillende sportclubs en individuele sporters zoals AFC Ajax, PSV, Cristiano Ronaldo en LA Galaxy. Herbalife Nutrition is trots op haar sponsoring van atleten en teams van wereldklasse. Hun prestaties worden ondersteund door voeding van Herbalife Nutrition. De volledige lijst van gesponsorde atleten en teams is te vinden op http://sports.herbalife.com

De 'Herbalife Family Foundation' werd in 1994 in het leven geroepen om kansarme kinderen te helpen via verschillende organisaties. Op lokaal, nationaal en internationaal niveau zijn projecten opgezet om kinderen o.a. een gezonde maaltijd te geven en sportactiviteiten voor hen op te zetten. Voor Herbalife Nutrition Nederland is dit Stichting Het Vergeten Kind en in België Pedagogisch Centrum Wagenschot. Twee keer per jaar organiseert Herbalife Nutrition samen met Het Vergeten Kind een activiteit waarbij Members en werknemers zich inzetten om de kinderen een leuke dag te bezorgen.

 

 

 

Terug naar boven

Nieuws

IPSOS Direct Sellers Survey 2023 (juli/augustus 2023)

Onderdeel 'Tevredenheid Business partners'

lees verder

Video - Facts & Figures (augustus 2022)

Ondernemen, iets voor jou ? De feiten vertellen meer .... Bekijk de Facts & Figures video

lees verder

Video - Wat is directe verkoop ? (maart 2022)

Directe verkoop in Nederland, Direct selling in Engelstalige landen, Vente directe in Franstalige landen. Het bestaat wereldwijd al decennia lang. Maar wat betekent directe verkoop ? Bekijk deze video

lees verder

Significante groei ‘Directe verkoop branche Nederland’ in 2020 (juli 2021)

2020 was een bijzonder jaar, waarbij sommige branches zwaar getroffen zijn. Hoe verging het de directe verkoop branche in een periode waarin persoonlijk contact zwaar werd beperkt? En wat zijn de verwachtingen naar de toekomst ?

lees verder

Ondernemers aan het woord (februari 2021)

Enkele Business partners vertellen individueel over hun ondernemerschap in directe verkoop. Klik op een van links en bekijk de betreffende video.

lees verder

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

VDV wint Europese Seldia Award 2016

Brussel, 5 oktober 2016, "Best Direct Selling Association 2016" voor VDV

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl