vereniging directe verkoop nederland

LR Health & Beauty

 

Welvaartstraat 14/1 Bus 11
2200  Herentals
België
0032 - 14470990 
service.be@lrworld.com
www.lrworld.com
www.facebook.com/lrworld.nl
www.lr-global-kids-fund.com

 

LR is één van Europa's leidinggevende ondernemingen in directe verkoop. Vanaf de oprichting in 1985 heeft LR enorme verkoopcijfers gerealiseerd. Het succesconcept van LR ligt in een duidelijke visie, 5 bijzondere succesfactoren en een denkwijze die op specifieke waarden berust. Sinds 1992 is LR ook vertegenwoordigd in de Benelux. LR is door de Europese vereniging van directe verkoop uitgeroepen tot "Company of the Year" 2015!

 

Succes is geen toeval

Bij LR ligt de focus op een verbetering van de levenskwaliteit. Aan de hoofdzetel in het Duitse Ahlen zijn hypermoderne laboratoria verbonden die enkel de meest waardevolle grondstoffen toelaten en strikte controles uitvoeren - zowel voor, tijdens als na de productie. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

De producten van LR dragen trots het kwaliteitslabel "made in Germany". Als blikvanger zijn er de parfums die werden ontwikkeld voor tal van internationale sterren. Het absolute paradepaardje is de Aloë Vera collectie, met innovaties die variëren van weldoende drinking gels tot uitgekiende cosmetica. Het productieproces staat onder toezicht van het gerenommeerde SGS INSTITUT FRESENIUS.

More Quality for your life

LR biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar leven positief en blijvend te veranderen. Meer dan 300.000 verkooppartners over de hele wereld kunnen hun eigen succesverhaal vertellen. Als partner geniet je van exclusieve prijsvoordelen en krijg je de kans om een eigen business uit te bouwen.

De verkooppartners van LR werken volgens een eerlijk en transparant marketingplan, waar bovendien een bijzonder sterk autoconcept aan gekoppeld is. LR ondersteunt hen in de dagelijkse praktijk met intensieve trainingen en seminaries. Ook hun succes is dus zeker geen toeval!

Kansen voor kinderen

Wereldwijd neemt LR haar sociale verantwoordelijkheid. Onder the motto "for a promising future" helpt het kinderen die nauwelijks kansen krijgen om zich te ontwikkelen, binnen en buiten de schoolomgeving.

 

Terug naar boven

Nieuws

IPSOS Direct Sellers Survey 2023 (juli/augustus 2023)

Onderdeel 'Tevredenheid Business partners'

lees verder

Video - Facts & Figures (augustus 2022)

Ondernemen, iets voor jou ? De feiten vertellen meer .... Bekijk de Facts & Figures video

lees verder

Video - Wat is directe verkoop ? (maart 2022)

Directe verkoop in Nederland, Direct selling in Engelstalige landen, Vente directe in Franstalige landen. Het bestaat wereldwijd al decennia lang. Maar wat betekent directe verkoop ? Bekijk deze video

lees verder

Significante groei ‘Directe verkoop branche Nederland’ in 2020 (juli 2021)

2020 was een bijzonder jaar, waarbij sommige branches zwaar getroffen zijn. Hoe verging het de directe verkoop branche in een periode waarin persoonlijk contact zwaar werd beperkt? En wat zijn de verwachtingen naar de toekomst ?

lees verder

Ondernemers aan het woord (februari 2021)

Enkele Business partners vertellen individueel over hun ondernemerschap in directe verkoop. Klik op een van links en bekijk de betreffende video.

lees verder

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

VDV wint Europese Seldia Award 2016

Brussel, 5 oktober 2016, "Best Direct Selling Association 2016" voor VDV

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl