vereniging directe verkoop nederland

Organo Gold

Organo Gold Europe BV
Dr. Willem Dreesweg 2, Suite 88A
1185 VB  Amstelveen
020 6402803

Support Nederland: 070 7709225
europe@organogold.com
www.organogold.com


 

 

HET BEGON ALLEMAAL MET EEN BUITENGEWONE KOP KOFFIE ...
Organo Gold is begonnen in 2008 in Richmond, Canada, in een kleine winkel met slechts drie medewerkers. In slechts twee korte jaren werd Organo Gold een van de snelst groeiende netwerk marketing bedrijven in de wereld. Als gevolg van het harde werk van onze Onafhankelijke Distributeurs en werknemers, is Organo Gold nu actief in meer dan 49 landen. Met een indrukwekkende lijn van producten, ongeëvenaarde inkomens kansen en een toegewijd team van leidinggevenden is Organo Gold op een missie om mensen te helpen hun leven te verbeteren door het bereiken van nieuwe niveau 's van welzijn, rijkdom en evenwicht. Organo Gold 's sterke basis is gebouwd op de principes van 'Loyaliteit, Eenheid en Opbouw', met het doel om een van de meest bewonderde bedrijven ter wereld te creëren.

Organo Gold combineert de ongeëvenaarde kracht van Ganoderma met ongekende zakelijke mogelijkheden - een waarvan distributeurs profiteren in de groeiende wellness-industrie. Of het nu een evenwichtige levensstijl, meer tijd met familie, of financiële vrijheid is, Organo Gold kan iedereen helpen hun fantasieëlen werkelijkheid te maken.

Wat maakt Organo Gold producten zo uniek?

Een weinig bekende ingrediënt genaamd Ganoderma en een ongelooflijke paddenstoel bekend als Ganoderma lucidum. Maar er is niets gewoons aan deze soorten. Ganoderma lucidum is een hele belangrijke paddenstoel vanwege zijn uitgebreide gebruik in de traditionele Aziatische geneeskunde. Nadat de Ganoderma paddenstoelen zijn verwerkt worden zij toegevoegd aan de Organo Gold producten, met inbegrip van de dranken zoals onze Gourmet Black Coffee, Gourmet Cafe Latte, Gourmet Cafe Mocha, en Organic Teas en nog veel meer, waaronder ook de espresso capsules die binnenkort worden toegevoegd aan ons assortiment.

Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u ons bezoeken op: www.organogold.com

 

Terug naar boven

Nieuws

IPSOS Direct Sellers Survey 2023 (juli/augustus 2023)

Onderdeel 'Tevredenheid Business partners'

lees verder

Video - Facts & Figures (augustus 2022)

Ondernemen, iets voor jou ? De feiten vertellen meer .... Bekijk de Facts & Figures video

lees verder

Video - Wat is directe verkoop ? (maart 2022)

Directe verkoop in Nederland, Direct selling in Engelstalige landen, Vente directe in Franstalige landen. Het bestaat wereldwijd al decennia lang. Maar wat betekent directe verkoop ? Bekijk deze video

lees verder

Significante groei ‘Directe verkoop branche Nederland’ in 2020 (juli 2021)

2020 was een bijzonder jaar, waarbij sommige branches zwaar getroffen zijn. Hoe verging het de directe verkoop branche in een periode waarin persoonlijk contact zwaar werd beperkt? En wat zijn de verwachtingen naar de toekomst ?

lees verder

Ondernemers aan het woord (februari 2021)

Enkele Business partners vertellen individueel over hun ondernemerschap in directe verkoop. Klik op een van links en bekijk de betreffende video.

lees verder

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

VDV wint Europese Seldia Award 2016

Brussel, 5 oktober 2016, "Best Direct Selling Association 2016" voor VDV

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl