vereniging directe verkoop nederland

Oriflame Cosmetics

Hoogstraat 8
5462 CX  Veghel
088 1300 100

Nlinfo@oriflame.com
www.oriflame.nl 

 

Over Oriflame

Oriflame is in 1967 opgericht in Zweden, en is sinds 1972 actief in Nederland. Inmiddels is het bedrijf vertegenwoordigd in meer dan 60 landen wereldwijd en werken er ruim 3,5 miljoen mensen voor Oriflame. Het concept van Oriflame? Het verkopen van natuurlijke Zweedse cosmetica, met persoonlijke aandacht voor de klant.

Onze producten 

.De Zweedse oorsprong is nog steeds terug te vinden in de manier waarop Oriflame producten ontwikkelt en produceert. Voor de producten worden zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt.
Oriflame ontwikkelt en produceert zijn producten daarnaast met respect voor het milieu, om de aarde zo goed mogelijk achter te laten voor komende generaties. De producten variëren in prijsklasse van bescheiden tot luxe budgetten en elk product is van hoge kwaliteit. Is een klant niet tevreden met een aankoop? Dan kun je, dankzij het klantvriendelijke garantiesysteem van Oriflame, je producten altijd binnen 30 dagen na ontvangst retourneren en worden de aankoopkosten vergoed.

Persoonlijke benadering

De producten van Oriflame zijn niet in de winkel te koop, omdat het bedrijf gelooft in een persoonlijke benadering als het om zaken als cosmetica en verzorging gaat. De Brand Partners van het bedrijf spelen een belangrijke rol bij de verkoop van de producten. Zij laten anderen graag de prachtige producten ervaren tijdens workshops bij mensen aan huis of via online kanalen. Daarnaast zijn de producten van Oriflame ook via de website, www.oriflame.nl, te bestellen.

Werken voor Oriflame

 Lijkt het je wat om voor Oriflame te werken? Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe mensen met een voorliefde voor beauty. Werken voor Oriflame betekent een inkomen dat je zelf bepaalt, volop carrièremogelijkheden, je eigen agenda beheren, en veel gezelligheid tijdens de feestjes, reizen, trainingen en bijeenkomsten van Oriflame. Het werk als Brand Partner is goed te combineren met je baan, je gezin en je hobby's. Je beslist zelf hoe vaak je wil werken, en bepaalt zo je eigen verdiensten. Om als Brand Partner te beginnen krijg je van Oriflame verschillende digitale tools en trainingen op het gebied van business en beauty, waarna je direct aan de slag kunt. Je wordt begeleid door een Oriflame Sponsor. Gaat het lekker en wil je meer? Dan kun je - afhankelijk van je eigen inzet - doorgroeien en met Oriflame een mooi inkomen verdienen!

Meer weten? Neem dan eens een kijkje op www.oriflame.nl voor meer informatie, of het bekijken van de online brochure.

Terug naar boven

Nieuws

IPSOS Direct Sellers Survey 2023 (juli/augustus 2023)

Onderdeel 'Tevredenheid Business partners'

lees verder

Video - Facts & Figures (augustus 2022)

Ondernemen, iets voor jou ? De feiten vertellen meer .... Bekijk de Facts & Figures video

lees verder

Video - Wat is directe verkoop ? (maart 2022)

Directe verkoop in Nederland, Direct selling in Engelstalige landen, Vente directe in Franstalige landen. Het bestaat wereldwijd al decennia lang. Maar wat betekent directe verkoop ? Bekijk deze video

lees verder

Significante groei ‘Directe verkoop branche Nederland’ in 2020 (juli 2021)

2020 was een bijzonder jaar, waarbij sommige branches zwaar getroffen zijn. Hoe verging het de directe verkoop branche in een periode waarin persoonlijk contact zwaar werd beperkt? En wat zijn de verwachtingen naar de toekomst ?

lees verder

Ondernemers aan het woord (februari 2021)

Enkele Business partners vertellen individueel over hun ondernemerschap in directe verkoop. Klik op een van links en bekijk de betreffende video.

lees verder

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

VDV wint Europese Seldia Award 2016

Brussel, 5 oktober 2016, "Best Direct Selling Association 2016" voor VDV

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl