vereniging directe verkoop nederland

PM-International

Kerver 19A
5221 DA  Eersel
Nederland
T +31 85 049 11 85

Annelies van Gompel

Annelies.vangompel@pm-international.nl 

www.pm-international.com 

 

 

Hoofdkantoor PM-International Schengen Luxemburg

Een geweldige kans voor meer vrijheid en onafhankelijkheid

"Het begon allemaal met een duidelijke visie, gecombineerd met veel dromen, en hard werken.

De oprichting van PM-International 30 jaar geleden legde de basis voor het verwezenlijken van mijn visie voor een bedrijf en het vervullen van vele dromen. Het was een bijzondere zorg van mij om iedereen de kans te geven om financieel onafhankelijk te worden, ongeacht hun sociale of professionele achtergrond, net zoals het mij werd gegeven."
Rolf Sorg - Oprichter & CEO van PM-International 

De basis van succes

PM-International wil het voortouw nemen in de internationale distributie van premium, cutting-edge producten voor gezondheid, fitness en schoonheid - van binnen en van buiten.

De basis van het succes van PM-International begint met een unieke productfilosofie. Wij ontwikkelen innovatieve producten die duidelijk bijdragen aan wat iedereen wil:

Betere levenskwaliteit dankzij verbeterd welzijn en betere prestaties.

Meer levensvreugde door een verbeterd en jeugdiger uiterlijk

We richten ons op het premium segment van de markt en innovatieve productconcepten die zich onderscheiden van de rest van de markt.

Ons distributiesysteem garandeert het succes van de onderneming door iedereen te belonen die bijdraagt aan zijn welvaart.

Wij bieden hoogwaardige voedingssupplementen met FitLine (basis- en specifieke supplementen, gewichtsbeheersingsproducten, sportproducten) en cosmetische producten, met FitLine med en FitLine skin.

De PM-International Group is wereldwijd goed gepositioneerd, met meer dan 45 dochterondernemingen en distributiepartners in meer dan 40 verschillende landen.

Het internationale hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Luxemburg, met regionale hoofdkantoren in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

                PM ondersteunt een actieve & gezonde levensstijl met een holistische benadering                    Zorg dat u elke dag de voedingsstoffen binnenkrijgt die u nodig hebt.

Betrokkenheid voor een betere wereld

PM-International verbindt zich ertoe het leven van mensen ten goede te veranderen.

Onze lange en vertrouwde samenwerking met World Vision heeft zich toegewijd aan het helpen van kinderen, hun families en hele gemeenschappen over de hele wereld, waaronder Ghana, Cambodja en India.

Elk product verkocht door PM-International geeft kinderen een “Hour of Life” en betere kansen tijdens het opgroeien. We hopen onze liefdadigheidssamenwerking verder uit te breiden om op een dag ten minste 10.000 kinderen te sponsoren, omdat we in hen geloven en hen helpen een toekomst op te bouwen.

 

Terug naar boven

Nieuws

IPSOS Direct Sellers Survey 2023 (juli/augustus 2023)

Onderdeel 'Tevredenheid Business partners'

lees verder

Video - Facts & Figures (augustus 2022)

Ondernemen, iets voor jou ? De feiten vertellen meer .... Bekijk de Facts & Figures video

lees verder

Video - Wat is directe verkoop ? (maart 2022)

Directe verkoop in Nederland, Direct selling in Engelstalige landen, Vente directe in Franstalige landen. Het bestaat wereldwijd al decennia lang. Maar wat betekent directe verkoop ? Bekijk deze video

lees verder

Significante groei ‘Directe verkoop branche Nederland’ in 2020 (juli 2021)

2020 was een bijzonder jaar, waarbij sommige branches zwaar getroffen zijn. Hoe verging het de directe verkoop branche in een periode waarin persoonlijk contact zwaar werd beperkt? En wat zijn de verwachtingen naar de toekomst ?

lees verder

Ondernemers aan het woord (februari 2021)

Enkele Business partners vertellen individueel over hun ondernemerschap in directe verkoop. Klik op een van links en bekijk de betreffende video.

lees verder

COVID-19 en de veerkracht van directe verkoop (maart/ april 2020)

De branche voor directe verkoop staat bekend als een echte ’mensenbranche’.

lees verder

In gesprek met ondernemers (december 2019)

Directe verkoop heeft de toekomst. Daarom hebben we samen met diverse ondernemers binnen de directe verkoop vijf tafelgesprekken opgenomen.

lees verder

Directe verkoop in 6 video 's (augustus 2018)

Directe verkoop: 6 pijlers augustus 2018

lees verder

Samenwerking Consumentenbond en VDV

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. Lees hier hoe de Consumentenbond denkt over onze branche en onze vereniging.

lees verder

Groei directe verkoop-branche zet door

De Nederlandse directe verkoop-branche noteerde afgelopen jaar voor het derde jaar op rij een forse groei, zowel in omzet als het aantal business partners. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. Waar in 2015 de geschatte retailomzet in Nederland voor de gehele sector bijna 126,8 miljoen euro bedroeg, was deze in 2016 gestegen naar 147,3 miljoen euro, een groei van ruim 16 procent.

lees verder

“Wat kan de Nederlandse retail leren van de directe verkoop ?”.

Peter Sprengers, CEO van marketingbureau Techonomy en Peter Boots, voorzitter van de VDV, vertellen welke kansen nieuwe technologieën bieden en welke lessen de worstelende ‘retail’ kan opsteken van de directe verkoopsector.

lees verder

Wat mag u als business partner verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als business partner mag verwachten van de directe verkoop branche.

lees verder

Wat mag u als consument verwachten van de directe verkoop branche ?

Lees wat u als consument mag verwachten van de directe verkoopbranche.

lees verder

VDV wint Europese Seldia Award 2016

Brussel, 5 oktober 2016, "Best Direct Selling Association 2016" voor VDV

lees verder

Steeds minder 'party's'

Nog maar 20% van de omzet in directe verkoop in Nederland wordt verkocht op party's. product uitleg vindt vaker plaats via gesprekken of andersoortige bijeenkomsten.

lees verder Steeds minder  'party's'

Leden VDV herkenbaar

Alle directe verkoop bedrijven die lid zijn van de VDV zijn herkenbaar aan het VDV-logo. Ieder jaar opnieuw onderschrijven deze bedrijven de internationale gedragsregels en de voorwaarden van de VDV

lees verder

contact

vereniging directe verkoop nederland
postbus 2450
5202 cl 's-hertogenbosch
tel: 088 05 51 400 / +31 88 05 51 400
email: vdv@directeverkoop.nl